No nyt on aika lunastaa lupaus. Eli laittaa omistamani 2003 Porsche 986 Boxster 2.7 manuaali myyntiin. Ja kävi vähän niin kuten aikaisemmin uhkasin. Laitan Boxsterin huutokauppaan tähän postaukseen. Eli kun scrollaat vähän alaspäin, näet varsinaisen huutokauppaosion kuvineen ja tarjouskohtineen. Tämä postaus on samalla pieni testiraportti, miltä nyt myytävänä oleva Boxsterini näyttää ja tuntuu. Kokosin alle mahdollisimman tarkasti myös Varusteet, Huolto- ja omistushistorian ja Kuntotestin, jotta ostaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja voit olla varmoin mielin, mitä olet ostamassa. Mukavaa myös, jos jaat omat mielipiteesi Boxsterista alareunan kommenttiosiossa 😀. Ja sitten itse asiaan.

Tämä on ollut alunperin Porschen näyttelyauto

2003 Porsche 986 Boxster 2.7 manuaali

Ulkopuolelta auto näyttää erittäin hyvältä ja punainen väri toimii Porsche 986 Boxsterin kanssa ja auto olikin aluksi Porschella näyttelyautona. Se on Facelift malli, jossa on kirkkaat ajovalokuvut ja lasinen kuomun takaikkuna. Etupuskuri ja konepelti näyttävät uusilta ja ne onkin maalattu kiveniskemien takia viime vuonna. Muiltakin osin pääasiassa kesäautona toimineen Boxsterin pellit ja maalipinta näyttävät erittäin hyviltä. Savella autoa läpikäydessäni, huomasin vain muutamia pieniä kiveniskemiä, joista otin kuvat Kuntotestiin. Mikään näistä ei kuitenkaan näy normaalietäisyydeltä katsottaessa. Selkeimmin ehkä huomaa etupuskurin spoilerin vasemman ilmanottoaukon reunan maalin kohoamisen (katso kuvat Kuntotestissä). Autossa ei ole naarmuja, maalivirheitä, klommoja tai ruostumia. Koripanelit istuvat hyvin, sivupaneelit ovat suorat ja en usko, että autoa on kolaroitu. Valokuvut, ikkunat ja tuulisuoja näyttävät kirkkailta ja naarmuttomilta. Tuulilasissa näkyy jo pyyhkijän jäljet, mikä lienee aika tyypillistä, ja jokunen kiveniskemä, joista on kuvat Kuntotestissä. Kuomu on siisti, mutta siinä on näkyvissä Boxstereille tyypilliset laskosten jäljet (katso kuvat). Osa niistä on rispaantunut, mutta mikään ei ole mielestäni rikki ja katto ei vuoda. Itse ihastuin tähän Boxsteriin ensi näkemältä.

Porschen sporttialusta takaa hyvät ajo-ominaisuudet

2003 Porsche 986 Boxster 2.7 facelift

Boxster 986 seisoo ryhdikkäästi, mutta tavanomaista matalammalla. Autossa on Porschen 030 madallettu sporttialusta. Tehdasspacerit luovat myös leveämpää ilmettä autolle ja leventäväthän ne raideleveyttä 10 millillä. Autossa on erittäin hyväkuntoiset 17-tuuman M394 vanteet uusin vannekeskiöin ja hopeisin venttilihatuin. Renkaina ovat Porschen hyväksymät ja vajaat 3 000 kilometriä ajetut Michelin Pilot Sport -renkaat. Edessä 205/50 ZR 17 ja takana 255/40 ZR 17. Varustelistalta löytyy PSM-ajonvakautusjärjestelmä.

Tyylikäs musta alcantara toimii yhteen punaisen kanssa

2003 Porsche 986 Boxster 2.7 sisusta

Aikaisemmin on tullut todettua, että Boxsterin sisustat pysyvät hämmästyttävän hyväkuntoisina. Niin on myös tässäkin. Musta sopii punaisen kanssa ja alcantara on mielestäni mukavampi kuin nahka kesäkeleillä ajettaessa. Tai varsinkin penkeille istuttaessa, jos katto on ollut auki. Tarkemmassa tutkinnassa löytyy kuitenkin käytön jälkiä ovien kahvoista, kuljettajan häikäisysuojan peilin kannesta ja muutama muu pienempi huomio. Kojetaulun yläreunassa on myös jotain jälkiä, joita en itse asiassa aivan heti huomannut, mutta tietystä kulmasta ne ovat nähtävissä. Laitoin kaikista kuvat Kuntotestiin. Kaikki varusteet toimivat, paitsi yksi demoefekti iski. Boxsterin ikkunat avautuvat ja sulkeutuvat noin sentin verran kun oven avaa ja sulkee. Huomasin, että kuljettajan ikkunan laskuefekti ei enää toiminut, mutta korjaan tuon ennen auton luovutusta. Katto laskee ja nousee äänettömästi ja nopeasti niin kuin pitääkin. Autossa on mm. automaattinen ilmastointi, 2-toimiset penkinlämmittimet, ajotietokone, hälytysjärjestelmä ja Harmannin äänentoistojärjestelmä CD-soittimella. Boxsterin sekä etu- että takatavaratila näyttävät hyviltä ja vuodottomilta. Sisällä en ole havainnut vesivuotoja edes Saksan motarilla tai mitään homeen hajuja.

Vain runsaat 80 000 mittarissa

Porsche 986 Boxster 2.7 facelift

Astutaan sitten sisään. Autossa istuu mukavasti ja parissa päivässä voi hyvin ajaa lähes 2 000 kilometriä. Tässä on kotiinpaluun juhlaa, kun Uudessakaupungissa valmistettu Boxster on palannut taas takaisin Suomeen. Kilometrejä tulee olemaan runsaat 83 000. Käynnistäessä kaikki merkkivalot syttyvät ja sammuvat kuten pitääkin. Ajossa kaikki mittaristot toimivat. Moottorin veden lämpötila pysyttelee hyvin tiukasti 80 asteen tuntumassa. Kun nopeusmittarissa on 260, niin tuo pieni diginopeusmittari on muuten hyvin kätevä 😉. Nesteetkin näyttävät pysyvät hyvin sisällä, enkä ole havainnut mitään vuotoja normaalin ilmastoinnin kondenssiveden lisäksi.

Huollot ovat ajan tasalla

Porsche 986 Boxster VIN

Boxster on alun perin ollut Porschen käytössä ja varsinainen ensimmäinen omistaja piti autoa Saksassa vuosina 2004–2012. Ruotsiin auton toi samainen automyyjä, joka sittemmin myi uudestaan sen minullekin. Ruotsissa autolla oli kolme varsinaista omistajaa. Minä ostin auton pitkällisen etsinnän jälkeen ja toin Ranskan kautta Suomeen. Saksassa pikku huollot, eli 20 000 välein tehtävät, on tehty parin vuoden välein ja öljynvaihtohuollot käytännössä välivuosina. Kaikki tehty Porschella. Ruotsin aikana huoltoja ei ole tehty aivan samalla järjestelmällisyydellä. Isot huollot on tehty 2010, 2014 ja nyt viimeisin iso huolto Porschella 2020. Moottorin kannakkeet, renkaat, akku 80 Ah, sytytystulpat, apulaitehihna, jarrupalat ja jarruneste ovat kaikki vaihdettu vuoden 2020 aikana. Voi siis sanoa, että huollot ovat varsin hyvin ajan tasalla. Myös IMS-laakerin kunto tarkistettiin Porschen toimesta ja havaittiin hyväksi. Itse en kokenut tarpeelliseksi laakerin vaihtoa, koska mielestäni uudesta laakerista tulee vanha heti asennuksen jälkeen. Olennaista on säilyttää voitelu säännöllisillä öljynvaihdoilla ja samalla tarkistaa ketjun kiristimien väljyydet. Koko Huolto- ja omistushistoria löytyy alta. Auton koko historia on myös kattavasti tiedossa.

Koeajo kertoo miksi Boxster on hyvä

Boxster käynnistyy nätisti sekä kylmänä että kuumana. Yllä olevasta videosta näet käynnistyksen. Valuvaa vettä ei kannata pelästyä, se on ilmastoinnin kondenssiovettä. Boxsterille tyypillinen savupöllähdys on nähtävissä ja pieni nakutus kuultavissa. Öljymäärän tarkistuksen jälkeen se pitää hetken yllä korkeampia kierroksia, kunnes ne tasoittuvat. Vaihde silmään ja kytkin ottaa kiinni luontevalta korkeudelta. Moottori vetää pirteästi ja tasaisesti koko kierroslukualueen läpi. Karstat tuntuvat palaneen viimeistään Euroopan läpi ajettaessa. Boxsterin alusta on jämäkkä, mutta sopivasti aavistuksen pintapehmeä eli auto liikkuu tarvittaessa pehmeästikin. Toki kaivonkannet ja hidasteet huomaa selkeästi. Moottorin kannakkeiden vaihto muuten paransi ajettavuutta selkeästi, jännästi samalla jämäkämmäksi ja pehmeämmäksi. Boxsterilla on tullut ajeltua mutkaisesta vuoristotiestä Autobahnin suorille. Toimii kaikissa, mutta eniten se kutsuu ajoon tiukoista mutkista kiihdytettäessä ja katto auki ajettaessa kuullen moottorin hörähdyksen. Fantastista! Ohjaus ja vaihteisto toimivat huomaamattomasti. Jarrut toimivat nyt huollon jälkeen niin kuin kehuttujen Boxsterin jarrujen pitääkin toimia. Tehokkaasti. Olen yrittänyt kuulostella ylimääräisiä ääniä ja joitain olen kuvitellut kuulevani, tosin en tiedä ovatko ne ennemminkin ominaisuuksia. Ykköselle vaihdettaessa, ilmeisesti vaihdevaijeri kolahtaa joskus keskikonsoliin. Tietyissä töyssyissä ilmeisesti pelkääjän puolen oven tiiviste pitää pientä nitinää. Jos jollain on näistä kokemusta, niin laittakaapa kommenttia. Tällä autolla on ajellut kyllä ihan mielikseen.

Kuntopisteet

Myytävänä Porsche Boxster testitulokset

Ulkopuoli näyttää erittäin hyvältä, kuin uudelta. Viisi tähteä tarkoittaisi tehtaalta tullutta virheetöntä uutta autoa. Boxsterin kuomussa on kuitenkin laskosten jäljet, tuulilasissa pyyhkijän jäljet ja etupuskurin säleikön ympärillä on maalausvirhe, joten tähtiä tulee neljä. Ei uusi, mutta erittäin hyväkuntoinen 17-vuotias. Sisustan pisteisiin pätee sama kuin ulkopuoleen. Muutama käytön jälki pudottaa sen uudesta neljään tähteen. Tekniikan osalta auto ei ole uusi, mutta kaikki toimii kuten uudessa autossa, joten Tekniikka saa viisi tähteä. Myös kaikki varusteet toimivat, paitsi ikkunan automaattilasku, mutta sen korjaan eli Varustelu saa viisi tähteä. Normaalien huoltojen lisäksi en usko, että lähitulevaisuudessa autossa on mitään yllättävää korjattavaa.

Ole hyvä ja jaa kavereillesi!

Tässä faktat Boxsteristani

Varusteet

Itse halusin auton, jossa on tämä kuuluisa 030 eli Porschen madallettu alusta PSM:llä varustettuna ja 17-tuuman vanteet. Tässä tuli lisäksi spacerit, mikä oli hyvä juttu. Penkkarit ja myös ilmastointi olivat tärkeä Suomen olosuhteisiin ja toki tuo tuulisuoja, mitä muuten ei kaikissa ollut. Yllättävänä hyvä käytössä on ollut myös ajotietokone kun näkee paljonko tankilla voi vielä ajaa 😉 Lisävarustelista on siis varsin kattava:

 • C00   Emissions for Germany
 • XRP   5-mm wheel spacers
 • XX1   Floor mats, logo, leather surround
 • 030   Sports chassis -10 mm
 • 197   Stronger battery
 • 232   Michelin Pilot Sport 205/50ZR17 & 255/40ZR17
 • 342   Adjustable seat heating
 • 394   17” Boxster wheel
 • 441   Radio preparation
 • 476   PSM Porsche Stability Management
 • 490   Harmann sound package
 • 502   Valmet production!
 • 534   Theft security system
 • 551   Wind deflector
 • 567   Green tinted windscreen with green top-tint
 • 571   Activated charcoal filter
 • 573   Air conditioner
 • 584   Storage box on engine cover
 • 659   On-board computer
 • 697   Porsche CDR 23 CD radio
 • 740   Showroom vehicle

Vakionahan Boxster 986:ssa on jo varsin hyvin varusteita:

 • Sähköikkunat
 • Keskuslukitus
 • Sähköiset ja lämmitetyt peilit
 • Sähköinen konepellin ja takaluukun avaus
 • Sähköinen kuomu
 • Lasinen lämmitetty takaikkuna
 • Sumuvalot
 • Alcantara verhous
 • Penkkien korkeussäätö
 • Sähköinen selkänojan säätö
 • 3-puolainen airbag ohjauspyörä
 • Sivuairbagit
 • Lukittu hansikaslokero
 • Lukkiutumattomat jarrut ABS
 • Ohjaustehostin
Huolto- ja omistushistoria

Keräsin tähän aikaisemmat omistajavaihdospäivät, katsastusajankohdat, koska niiden avulla on hyvä seurata kilometrien kehittymistä ja tiedossani olevat huollot. Muitakin voi toki olla, mutta näistä minulla on joku dokumentti. Auto on ollut kesäautona eli käytännössä se on ollut poissa liikenteestä aina talvisin.

TapahtumaKMPvm
Porsche AG näyttelyauto23.4.2003
– Vuosihuolto734125.3.2004
1. omistaja, Saksa7.4.2004
– Pieni huolto + jarruneste1376621.4.2005
– Vuosihuolto195475.4.2006
– Pieni huolto + sytytystulpat + jarruneste2376119.4.2007
– Vuosihuolto2502924.4.2008
– Iso huolto + sytytystulpat + jarruneste2945414.4.2010
– Pieni huolto + jarruneste3396616.5.2012
– Katsastus 20133648722.2.2013
2. omistaja, Ruotsi27.3.2013
– Huolto: jarruneste + etujarrupalat (lasku)440592.9.2013
– Katsastus 20144897429.4.2014
– Iso huolto + sytytystulpat + jarruneste5059626.5.2014
– Huolto: renkaat taakse (lasku)26.8.2014
– Katsastus 20155936915.4.2015
3. omistaja, Ruotsi24.3.2016
– Pieni huolto6290924.3.2016
– Katsastus 2016635531.4.2016
– Vuosihuolto6478826.3.2017
– Katsastus 20176512912.4.2017
4. omistaja, Ruotsi27.6.2017
– Huolto: pyöränlaakerit taakse7161030.8.2017
– Katsastus 20187273423.4.2018
– Katsastus 20198033912.6.2019
– Vuosihuolto809178.1.2020
5. omistaja, Suomi16.1.2020
– Huolto: jarruneste + etu- ja takajarrupalat8099921.2.2020
– Huolto: renkaat eteen ja taakse + moottorinkannakkeet8099921.2.2020
– Iso huolto + sytytystulpat + apulaitehihna8115322.5.2020
– Huolto: akku 80 Ah8115322.5.2020
Huomaa, etten merkannut ylös myyntiliikkeiden omistuksia. Sama autoliikehän mm. toi auton Saksasta Ruotsiin ja myi sen uudemman kerran minulle seitsemän vuotta myöhemmin!
Kuntotesti

Monesti autoa ostaessani olen harmitellut kun myyjältä on ollut vaikea saada selkeää kuvausta autosta. Jos olen sitten laittanut tarkan kyselyn eri osa-alueista, on myyjä usein vastannut ”ei vastausta” -myyntitavalla. Keräsin alle tiedot, mitä itse aina haluan tietää ostettavasta autosta. Ei nyt ehkä hirveän myyvää, mutta jos virheen kuvauksessa ei ole mitään, on se osio mielestäni vastaava kuin uuden auton. Käytännössä siis hyväkuntoinen käytetty vastaa ★★★★☆. Kuvissa näkyvistä virheistä olen liittänyt kuvan galleriaan.

ULKOPUOLI★★★★☆Lisätiedot ja havainnot
Kuomu★★★★☆Laskosten ja vesitippojen jäljet
Lasipinnat★★★★☆Tuulilasissa kiveniskemät ja pyyhkijän jäljet
Peilikotelo ja -pinnat★★★★☆Pieniä kiveniskemiä ja naarmu kotelossa
Ovipinnat★★★★☆Vasemmassa ovessa kiveniskemä, oikeassa ovessa parkkipaikkajälkiä ja hyvin ohut pysty viiru
Muut luukut★★★★★2019: Etuluukku maalattu
Puskurit★★★★☆2019: Etupuskuri maalattu, maalausvirhe jäähdyttimen säleikön ympärillä, kiveniskemiä
Helmat ja alapuoli★★★★☆Etuspoilerin alareunan kumissa jälki
Muut koripinnat★★★★☆Vasemmassa etulokasuojassa kiveniskemiä, oikeassa takalokasuojassa jälki
Renkaat★★★★★Uusittu 2/2020: 4xMichelin Pilot Sport N3 205/50ZR17 & 255/40ZR17
Vanteet★★★★★
★★★★★ Uutta vastaava kunto, ★★★★ Läheltä huomattava virhe, ★★★ Selkeä virhe, ★★ Vaatii korjausta, ★ Hajalla

SISUSTA★★★★☆Lisätiedot ja havainnot
Istuimet★★★★☆Kuljettajan istuinosan alcantara vähäsen nypyttynyt
Kojetaulu★★★★☆Jälki kojetaulun yläosassa
Ratti★★★★☆Normaalia käytön jälkeä
Keskikonsoli★★★★★
Kattoverhous★★★★☆Kuljettajan häikäisysuojan kannessa naarmuja
Oviverhoukset★★★★☆Oven kahvoissa ja verhouksessa normaaleja käytön jälkiä
Oviaukot★★★★☆Pientä naarmua sisääntulosta
Matto★★★★☆Normaalia käytön jälkeä
Tavaratilat★★★★☆Hyvin pientä käytön jälkeä
★★★★★ Uutta vastaava kunto, ★★★★ Läheltä huomattava virhe, ★★★ Selkeä virhe, ★★ Vaatii korjausta, ★ Hajalla

TEKNIIKKA★★★★★Lisätiedot ja havainnot
Moottori★★★★★02/2020: Moottorinkannakkeet, 05/2020: Apulaitehihna
Vaihteisto★★★★★Vaihdevaijeri kolahtaa joskus keskikonsoliin 1 vaihdettaessa
Voimansiirto★★★★★
Pyöräntuenta★★★★★Sporttialusta -10 mm, tehdasspacerit 5 mm
Ohjaus★★★★★LHD
Jarrut★★★★★02/2020: Jarrupalat ja jarruneste
Käynnistys ja lataus★★★★★05/2020: Akku Bosch 80 Ah, 05/2020: Sytytystulpat
Jäähdytys★★★★★
Polttoainelinjat★★★★★
Pakoputkisto★★★★★
Päästöt★★★★★
★★★★★ Uutta vastaava kunto, ★★★★ Läheltä huomattava virhe, ★★★ Selkeä virhe, ★★ Vaatii korjausta, ★ Hajalla

VARUSTELU★★★★★Lisätiedot ja havainnot
Etuvalaisimet★★★★★
Takavalaisimet★★★★★
Sivuvalaisimet★★★★★
Sisävalaisimet★★★★★
Ilmastointi★★★★★
Lämmitys ja huurteenpoisto★★★★★
Penkinlämmittimet★★★★★2-asentoinen
Radio ja äänentoisto★★★★★Harmann
Ajotietokone★★★★★
Mittaristot ja näytöt★★★★★
Varoitus- ja merkkivalot★★★★★
Ikkunannostimet★★★★★Kuljettajan puoleinen ikkunan laskuefekti ei toimi. Korjataan ennen luovutusta.
Kuomun nostin★★★★★
Spoilerin nostin★★★★★
Avaimet ja lukitus★★★★☆Valet-avainta ei ole, avainkoteloissa kulumaa
Luukkujen avaus★★★★★
Istuinsäädöt★★★★★
Peilien säädöt★★★★★
Ratin säädöt★★★★★
Turvavyöt★★★★★
Muut turvavarusteet★★★★★
Varkaudenesto★★★★★Hälytin
Äänimerkki★★★★★
Pesujärjestelmä★★★★★
Varoituskolmio★★★★★
Tunkki ja työkalut★★★★★
Ensiapulaukku★★★★★
Huoltokirja★★★★★
Omistajan käsikirja★★★★★Englanti ja saksa
★★★★★ Uutta vastaava kunto, ★★★★ Läheltä huomattava virhe, ★★★ Selkeä virhe, ★★ Vaatii korjausta, ★ Hajalla
Tekniset tiedot

Manuaali Facelift 2.7 on nopein 986 versio kaikista 2.7:sta ja nopeampi tai yhtä nopea kuin 3.2 automaatti. Vain 3.2 manuaali on nopeampi (0,5–0,9s). Olen kerännyt Boxster 986:n kattavat tekniset tiedot tähän. Merkkasin oman Boxsterini sarakeotsikot yllättäen punaisella 😀.

Historia

Jos 986:n mallihistoria ei ole tuttu, lue tästä lisää Porsche Boxster 986 historiasta.

MYYTÄVÄNÄ
2003 Porsche 986 Boxster 2.7 manuaali

Auton väri on se oikea punainen Guards Red ja sisusta on musta Alcantara.

Matkamittarin lukema on 83 500 km
Ensirekisteröinti oli 3/2003
Seuraava katsastus on viimeistään 9.6.2021

Auto on ollut neljällä varsinaisella omistajalla ennen minua eli olen 5. omistaja ja toin auton Suomeen.

Huollot ovat ajan tasalla, viimeisin 80 000 km iso huolto sisältäen sytytystulppien, apulaitehihnan ja jarrunesteen vaihdon.
IMS kunto on tarkistettu ja hyväksi havaittu Porschen toimesta 81 000 km kohdalla. Katso tarkempi Omistus- ja huoltohistoria yltä.
En ole havainnut Boxsterissani kolarointi-, palo- tai tulvavahinkoja. Yllä olevasta Kuntotestistä näet tarkemmin auton kunnon.

Eipä varmaan montaa näin vähän ajettua punaista Boxsteria ole, joissa on Porschen madallettu M030 sporttialusta, tehdasspacerit, PSM ja 17″ vanteet uusilla Michelineillä 😃! Kaikki varusteet löytyvät yltä.

Rekisterinumero JJT-392
VIN
WP0ZZZ98Z3U603072 

Kysy ja kommentoi

Autosta herää varmaan paljon kysyttävää. Jätä kysymyksesi alle kommenttina. Pyrin vastailemaan mahdollisimman pian!

30 ajatusta aiheesta “Myytävänä 2003 Porsche 986 Boxster Facelift 2.7 manuaali”

 1. Kiitos Pete! Ja hyvä valinta, 986 on kyllä suorituskyky&päänkääntö/hinta -suhteeltaan varmaan voittamaton! Vähän sama oli plääni mullakin, mutta lisää haastekerrointa asetti tuo punainen väri… Kun vähentää hinnasta pois autoveron ja muut tuontikulut, mutta ei huoltoja, pitäisi auto saada noin 11 tonnilla. Käytännössä tuntui, että halvimmat 986:t löytyivät Suomesta 😮 ja sen jälkeen Ruotsista. Mutta kyllä se varmasti löytyy, tsemppiä hankintaan! Laita viestiä, millainen tarttui haaviisi!

 2. Mielenkiintoinen blogi ja hieno auto sinulla. Kaikenlaisia härveleitä ollut kanssa ja nyt polttelisi facelift 986 kakkosautoksi. Suunnitelmissa olisi saada hyväkuntoinen +- 100 000 km ajettu 2002-2004 facelift Saksasta Suomen rekisteriin asti n. 15 000 €:lla sis. hakukustannukset, autoveron ja katsastuskulut. Haastavaa, mutta eiköhän tämä ole toteutettavissa 😉

 3. P.S. Huutokauppa on päättynyt, mutta jätin myyntipostauksen vielä esiin. Jos olet kiinnostunut Boxsteristani, niin voit toki jättää siitä tarjouksen 😃. Lähetä tarjous minulle tästä 🙏.

 4. Juu, saa toki. Toki kulloinen tarjontatilanne vaikuttaa ja tällä hetkellä edullisin myytävä facelift 986 Nettiautossa näyttäisi olevan 28 800 euroa. Se ei toki ollut minun pohjahintani, mutta kakkosella se kuitenkin alkoi, onhan autoon tullut investoitua runsaat 24 000…😮

 5. Kiitokset P.B 986, Matias, Tommi, Robert Bay, tedi ja rsporsche mielenkiintoisesta kisasta 🙏!
  Näin nyt kuitenkin kävi, että Boxster jäi myymättä. Vaikka luonnollisesti olin jo varautunut 😥 Boxsterista luopumiseen, on mukava vielä päästä nauttimaan Boxsterilla Suomen kesästä 😎☔️ ja ehkäpä laittamaan vielä jokunen postaus 😉 986:n tiimoilta. Mikäli tallipaikkaa ei syksyyn mennessä löydy, niin katsellaan tilannetta silloin uudestaan.
  Kiitos kun olit mukana ja stay tuned 😀!

 6. Huutokauppa on päättynyt, mutta valitettavasti pohjahintaa ei saavutettu. Korkein tarjous oli 15 000 euroa. Korkeimman tarjouksen antoi Tedi.

 7. Kiitokset tämän päivän koeajajille! Joillain tuntui olevan kokemusta useampienkin Boxstereiden koeajoista ja oli mukava kuulla, että oma Boxsterini erottui positiivisesti joukosta 😃! Tänks!

 8. Toisen koeajon yhteydessä tuli esiin huoli yksityiseltä oston perävalotakuusta. Mainitsin koeajajalle, että voin tehdä kaupan Boxsterista myös yrityksen Carrobello Oy:n kautta, jolloin auto on normaalin kuluttajansuojan piirissä 👍!

 9. Olen pitänyt itseäni aina varsin tarkkana, mutta niin vain kävi, että Boxsterin koeajaja löysi pelkääjän puolen ovesta ohuen pystyviirun ja pienen oven jättämän. Laitoin näistä lisäkuvat kuntotestin kuviin. On myös todettava, että kuljettajan istuinosan alcantara on vähän nypyttynyt. Päivitin myös tämän tiedon. Sorry, etten huomannut näitä itse aiemmin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.