Siirtokilvet ovat nyt asennettu. Matka Suomeen voi alkaa. Tämä kevät on ollut kaikille varsin poikkeuksellista aikaa. Niin on ollut myös täällä. Alun perin Suomessa piti olla takaisin Vapun tienoilla ja nyt hyvä kun ehditään Jussiksi… Näillä näkymin näyttää myös siltä, että Ranskaan pitäisi palata heti kesän jälkeen.

Porsche Boxster 986 on ollut kyllä tosi positiivinen kokemus, ja sitä olen jo aiemmissa postauksissani aika paljon hehkuttanut. Saksalainen laatu yhdistyy italialaiseen temperamenttiin. Äsken käytiin jäähyväisajelulla Nizzassa. Aluksi ajeltiin katto auki pitkin meren rantaa. Kun aurinko alkoi porottamaan liikaa, katto ja ilmastointi päälle, ja taas homma pelittää. Eikä se ruuhka-ajelu Nizzan keskustassakaan ihan paha ole. Toki kytkintä manuaalissa saa painella, mutta ketteränä ja pienenä autona mahtuu hyvin mistä vaan. Autohan on tosi matala, mutta lyhyt akseliväli antaa anteeksi, enkä ole vielä kertaakaan saanut sillä mahakosketusta. Ja lopuksi motarilla vähän vauhdikkaammin. Kierrosten noustessa 4000 tietämille, moottori murahtaa mukavasti ja hetken ihmettelenkin, onko joku Fefe iskeytynyt meidän takapuskuriin. Eipä ole 😀. Toimii kaikissa ympäristöissä! Mutta silti, pitkän, tuskaisen pohdinnan jälkeen, päätin luopua Boxsteristani 😭.

Toki en ihan heti 🙂… Vielä on edessä ajo Euroopan halki Suomeen ja sen jälkeen varmasti hetki ajelua nautiskellen Suomen kesästä. Boxsterin olisi toki voinut jättää Ranskaan, mutta katusäilytyspaikka olisi sille vähän huono. Ranskalaiselle parkkitutka on välillä vähän sama kuin puskurituntuma… Nyt olen tarvittaessa voinut pitää Porschea kaverini autotallissa, mutta hän varmaan täyttää tallin piakkoin jollain muulla kulkupelillä. Toisaalta Boxster on verotettu Suomeen, joten se pitäisi paperipuolella tuoda takaisin Ranskaan ja silloin häviäisi maksetut autoverot. Ei ehkä ihan järkiliike… Toisaalta voisi jättää 986:n Suomeen kun menen Ranskaan. Mutta tallipaikat alkavat jo nyt olla vähän kortilla, eikä rättikattopossu metrin lumikinoksen alla katuparkissa ole ihan paras näky… Eli Boxster mennee myytiin kesän aikana 😢.

Porsche Boxster 986:n myynti

Itse asiassa tämän blogin rakentaminen on ollut myös varsin mukavaa ja on ollut hienoa huomata, että joku on oikeastikin käynyt tätä välillä lukemassa ja jopa kommentoinut 😀 . Saa nähdä, tuleeko tätä blogia jotenkin jatkettua, vaikka 986:n menee myyntiin. Kieltämättä Porscheen on jäänyt palo… Asensin myös äskettäin sivulleni Woocommerce verkkokaupan ja linkitin siihen huutokauppaominaisuuden. Jos kaikki sujuu hyvin, ajattelin kokeilla, josko pystyisin järjestämään Boxsterista huutokaupan. Saas nähä miten onnistuu.

En tiedä karkasiko mopo vähän käsistä, mutta perustin myös yrityksen, josko joku haluaisi ostaa Boxsterini mieluummin yrityksen kautta kuin yksityiseltä. Kauppahan menisi siinä tapauksessa kuluttajasuojalain piiriin virhevastuineen. Sen verran hyvin Boxsterin nyt tuntee, että tuohonkin uskaltaisi lähteä.

Mutta ei tämä bloggailu nyt ihan vielä lopu, sorry 😉. Ja jos ja kun Boxsteri tulee myyntiin, laitan siitä toki tietoa tulemaan.

Lisää 986porsche-luettavaa:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.