Boxsterin ikkunamekanismi

Kesä on mennyt nopeasti Boxsterista nauttiessa! Muuta ei ole Boxsterille kesällä tullut tehtyä, kun vaihdettua kuljettajan puoleinen Boxsterin ikkunamekanismi. Talvihan on sitten sitä aikaa kun voi muokkailla tai parannella Boxsteria ja kesällä nautitaan ajosta katto alhaalla ?.

Ikkunamekanismi ei ollut kallis hankinta. Niitä oli tarjolla useampi versio ja itse päädyin tähän versioon. Varaosanumero sille on 996.542.075.04 eli toiminnee myös 996:ssa. Pelican Partsilta löytyy ohje kuinka tuo vaihto tehdään, mutta tällä kertaa halusin nauttia kesästä ja kävin vaihdattamassa sen THA Car Servicessä. Tonilla ei kauaa hommassa nokka tuhissut ja väliajan pääsin nauttimaan tutustumisesta muiden asiakkaiden Lamboihin ja Ferrareihin ?. Oikeastaan vasta ikkunamekanismin vaihdon jälkeen ymmärtää kuinka nopeasti ikkunalasin pudotus oikeasti alun perin toimii. Käytännössä toiminnetta ei huomaa ollenkaan. Jos huomaa, alkaa Boxsterin ikkunamekanismi jo vanhentua…

Boxsterin ikkunamekanismi

Muuten kesä on mennyt aika alla olevan giffin mukaisesti ?. Syksyn osalta kuviot menivät kuitenkin uusiksi. Koronatilanne ei Ranskassa meinaa ottaa laantuakseen, joten jäädään ihastelemaan marraskuun auringon matalaa kulmaa. Hallipaikka Boxsterille kuitenkin ratkesi ainakin tällä erää. Tosin voi olla, että laitan Boxsterin myyntiin vielä syksyn aikana vähän lupailujen mukaisesti, mutta funtsaillaan vielä sitä. Näihin tunnelmiin ?:

Boxsterin kiihtyminen

Lisää 986porsche-luettavaa:

Boxsterin ikkunamekanismi ja sana on vapaa