Boxsterin pyyhkijänsulat vaihtoon

Pikku hiljaa oli tarkoitus lähteä. Tosin tämä korona-aika on muuttanut vähän suunnitelmia. Meidän piti tulla vapun tienoilla Suomeen, mutta nyt vielä jatketaan ainakin jonkin aikaa täällä eristyksissä. Mutta verkkokauppa toimii. Posti toi uudet Boxsterin pyyhkijänsulat, niin voidaan alkaa varautua Suomen suveen 😉

Porschen sulat

Halusin luonnollisesti alkuperäistä tavaraa autoon ja se vaati vähän nettiselvittelyä. Loppujen lopuksi sain huomata, että Boxsterissa olikin pitäydytty alkuperäisissä eli uusia pystyi vertaamaan niihin. Itse ostin ne täältä, mutta paikkoja on varmasti paljon muitakin. Boxsterin pyyhkijänsulat on muuten valmistanut SWH ja sulat ovat keskenään vähän erilaiset. Kuljettajan puoleisessa on pieni spoileri ja pelkääjän puoleinen on selkeästi kaareva.

Pyyhkijänsulat

Vaihto nyt on aika simppeli homma eli lähinnä tulee muistaa, että kuljettajan puoleisessa sulassa ei tarvitse käyttää mukana tullutta lisäpalaa ja olennaista on laittaa spoileri alaspäin. Pelkääjän puoleinen meni paikalleen suoraan paketista. Nettipalstalta löysin hyvän vinkin, että kannattaa laittaa joku pehmuste tuulilasin suojaksi. Jos vahingossa pamauttaa tuulilasin pyyhkimen varren ilman sulkaa päin lasia, niin saattaapa tulla jonkinlainen särö lasiin. Nettikeskusteluissa jotkut olivat saaneet tuulilasin jopa hajalle.

Pyyhkijänsulan asennus

No niin, nyt on taas uudet Boxsterin pyyhkijänsulat päällä ja on turvallisempaa ajaa kohti Suomea – sitten jossain vaiheessa kun eristys alkaa helpottamaan… Tällä hetkellä kun ajotiet ovat lähinnä unelmissa, voi tehdä näitä pikku hommia ja papereiden järjestämisiä, mutta eiköhän sitä kohta päästä tien päällekin. Jos juttu miellytti, niin kiitos, jos jaat postauksen myös tutuillesi ?

Lisää 986porsche-luettavaa:

Tuliko mieleen kommenttia?

Jos niin, tätäkin saa kommentoida.